У Савинецькій гімназії з 22 по 26 листопада 2021 року відбудеться тиждень відповідальності людини та вшанування пам’яті видатного українця Богдана Дмитровича Гаврилишина.

Згідно з Постановою Верховної Ради № 5286 від 16 липня 2021 року в Україні щорічно 19 жовтня відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини.

Задля зростання українського суспільства в контексті розуміння й підвищення рівня відповідальності та вшанування пам’яті одного з найвідоміших українських економістів у світі Богдана Гаврилишина в Україні на державному і місцевому рівнях відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина. Зокрема, в українських закладах освіти і культури відбуватимуться тематичні заходи, бесіди про відповідальність людини та важливість обдуманих рішень і вчинків.
У такий спосіб зміст «Декларації відповідальності людини» Богдана Гаврилишина набуде нового суспільного звучання та глибшого переосмислення в думках сучасних особистостей, які, за твердим переконанням автора Декларації, повинні брати на себе відповідальність на всіх рівнях життя.
«Декларація відповідальності людини»
7 років тому, у революційному для Української держави 2014 році, Богдан Гаврилишин, який працював на світовому рівні як член Римського клубу, очільник Міжнародного інституту менеджменту в Женеві, співзасновник Світового економічного форуму в Давосі, написав 15 ефективних пунктів для здорового й успішного майбутнього людства − «Декларацію відповідальності людини».
Богдан Гаврилишин напрацював 15 універсальних кроків для становлення особистості відповідальної людини, роль якої в розвитку свідомого громадянського суспільства вимірюється наполегливим самовдосконаленням, повагою до ближніх, підтримкою сім’ї, любов’ю до навколишнього середовища, зусиллями й прагненнями зберегти культурні надбання країни й людства та щирою взаємодією зі світом. Богдан Гаврилишин пропонує нам усвідомити власну значущість шляхом здобуття кожної з цих 15 сходинок особистісного зросту.

/Files/images/kurnvska_yuv/presentation_responsibility-day_page-0004.jpg /Files/images/kurnvska_yuv/16996513_780475348776179_6116193730138363554_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 4

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.